Sivut

sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Pikku-Willu runoilee

A/N: Olen viettämässä viikonloppua Turussa ja vanhempien kaappeja penkoessa käteeni osui nippu vanhoja Demi -lehtiä. Joulukuun numerosta vuodelta 2003 löysin aika kammottavan "runon", jonka meikä poika on lehteen joskus lähettänyt. Sain kunnon naurut ja yleisön pyynnöstä jaan riemun nyt julkisesti kaikkien luettavaksi.

Se on jotain mitä ei voi kuvailla sanoin.
Sillä sanoja siihen ei ole.
Vain harva sen todellisuudessa tuntee,
mutta se joka tuntee,
tuntee sitä paljon.
Jokaisen tulisi kokea sitä edes vähän,
sillä muuten yksin on.
Sitä ei kuitenkaan voi kaikille antaa,
pystyisitkö sinä muka rakastamaan kaikkia?
Sinä tunnet sen,
sillä sanon sinulle sen,
ystäväni olet.
Olit eilen,
olet tänään,
olet tulevaisuudessa.
Nyt ja aina.
Ystävyyden liekki on ikuinen,
ystävyyden maassa ei ole vettä,
eikä liioin palomiehiä.
Mutta sieltä löytyvät ikuiset niityt,
rakkaus, ystävyys ja tietenkin TE!
Olet ystäväni, siksi rakastan sinua.


A/N 2: Eieieieieieiei ja vielä kerran ei! Tajusin miten kamala tuo todella on vasta kopioidessani sitä tänne... Jopa siihen nähden miten yleisesti 13-vuotiaana kirjoitin, tämä on kamala. Miksi kaikki siedettävät vanhat räpellykset ovat kadonneet samalla, kun tällaiset kammotukset jäävät kummittelemaan? En tajua miten tämä on edes lehteen päätynyt, koska muut lehdessä olleet runot olivat ihan kivoja. Runoja kuitenkin pystyi lähettämään helposti netin kautta, joten ei olisi pitänyt haasteellisuudesta olla kiinni. Lähetettiinkö lehteen tosiaan niin vähän runoja, että tämä valittiin? Vai oliko taso niiiiiin karmeaa, että tämä oli sittenkin se vähiten karmea vai mitä ihmettä? Mene ja tiedä. Okei, idea on ihan kiva, mutta sanajärjestys ja -valinnat ovat jotain tavattoman hirveää. Jos olen jotain soinnikkuutta yrittänyt tavoitella, niin olen epäonnistunut pahasti. Ihan käsittämättömän sekava luritus, en tajua mitä olen ajanut takaa noilla lauseilla. Muistan vain, että omistin tämän mielessäni silloisille parhaille kavereilleni. Harmi sinänsä, etten ole heidän kanssaan ollut yhteydessä enää useaan vuoteen. Fail.

1 kommentti:

  1. Ahhahhahaaa xD oww ku oot ollu söpö natiainen silloo 13 v. Onneks mitää mun lurituksii ei oo säilyny tolt ajalt.. kai.

    VastaaPoista