keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Willulan aakkoset

A – Alkoholi. Vaikken puollakaan alkoholismia, rattijuoppoutta ja muuta vastaavaa niin en voi kiistää, ettenkö tykkäisi. Bisse, Lonkero, Jack, GT ja ne muut. En tiedä miksi, mutta saan iloliemestä jonkinlaista nautintoa ja mielestäni on ihan jees naatiskella pronsenteilla varustettuja juomia aina silloin ja tällöin. Jos sitä osaa käyttää oikein, ei siitä ole kenellekään mitään haittaa.

B – Ballad Of The Lower East Side, Botles, L.E.S., Balladi, Hallelujah, Uusi sinkku. Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Soinut viime perjantaista asti lähes taukoamatta, hyvä jos siinä välissä on raaskinut nukkumaan mennä. Jäi päähän jo ensikuuntelulla ja on ihan mielettömän rautainen biisi.

C – Coffee. My precious, muusani, intohimoni, vitamiinini, päivieni starttaaja. Ei päivääkään ilman kahvia.


D – Directions. Mulla on shokkivärikausi ja haluan vain lätkiä päähäni kaikkia kivoja värejä ja tämä on se vakiomerkki, jota käytän.

E – Edward Scissorhands. Yksi kauneimmista elokuvista ikinä, jossa on maailman herttaisin ja samaistuttavin päähenkilö.

F – Festarit. Niihin menee kaikki raha, mutta eipä tuo haitanne.

G – GoG. Not the nose!

H – Hobitti. J.R.R. Tolkien kirja, josta viime vuoden joulukuussa saatiin kauan odotetun elokuvatrilogian ensimmäinen osa. Viime vuoden loppu ja tämän vuoden alku menivät aika pitkälti Hobitista friikkailun merkeissä ja sama jatkuu edelleen, vaikka ehkä aavistuksen hillitymmällä tempolla. Ainakin siihen asti, että seuraavan leffan traileri ilmestyy…

I – Idiotismi. On kivaa olla idiootti ja tämä on vakaumukseni elämää kohtaan.


J – Jack Daniel’s. Ensimmäisellä kerralla se maistui törkeän hirveältä ja poltteli kurkussa kuin liekinheitin. Silti siihen makuun rakastui ja aloin haalimaan itselleni kaikkea brändiin liittyvää sälää.

K – Kirjoittaminen. Mun näppikseltä lähtee vähän kaikenlaista ja sisältöön vaikuttaa aika pitkälti se mitä on milloinkin meneillään. Juttujen raapustelu on ollut lähellä sydäntä ihan kersasta asti ja se on hyvä tapa ilmaista itseään, kun en sitä oikein ääneen osaa tehdä. Jos en kirjoita, niin monet tunteet jäävät sisälle jylläämään. Haluaisin saada kirjoittamisesta itselleni ammatin, mutta en oikein tiedä miten sen käytännössä toteuttaisin koska olen huomannut, ettei mulla ole kykyä olla saman tekstin parissa kovinkaan kauan ja saatan tarvita siihen väliin pitkiäkin taukoja.

L – Les Misérables. Hobitin ohella ainut elokuva, joka on tehnyt meiksiin viime aikoina suuren ja lähtemättömän vaikutuksen. Upeaa musiikkia, erinomaisia näyttelijöitä ja koskettava tarina.

M – Makkoset eli se bändi, joka on antanut mun elämään ihan mielettömän paljon. Olen saanut mielettömästi hyviä muistoja, nähnyt uusia paikkoja ja tutustunut hienoihin ihmisiin. Se bändi teki musta onnellisemman ja itsevarmemman. Voisin selittää paljon enemmänkin tästä aiheesta, mutta jätetään nyt tähän. Sanotaan kuitenkin vielä sen verran, että kaikki se mitä olen tämän bändin kautta saanut ja saavuttanut, on ehdottomasti kaiken menetetyn rahan arvoista.


N – Nuts. Tykkään myös kovasti niistä syötävistä versioista, mutta niitä en tällä tarkoita.

O – Omituisuus. Älä yritä olla sitä väkisin, aito omituisuus tulee luonnostaan. Älä myöskään tukahduta sitä vaan anna sen kukoistaa!

P – Pyllypari, Mira, Mippe, Roxx, Kakkavarvas, Dootti, Manaatinperse, Kakkahousu, Pökälemestari… Toistan saman kuin B:ssä, eli rakkaalla lapsella on monta nimeä.


Q – Queen. Erinomainen bändi, vaikkei sieltä kaikista rakkaimmasta päästä olekaan.

R – Rundaaminen eli toisin sanoen keikoilla ravaaminen. Hyvän bändin takia olen valmis matkustamaan minne tahansa minne raha ja aika suinkin suostuvat joustamaan.

S – Steve Conte. Se mies jos kuka on onnistunut sotkemaan pasmani nallekarhusilmillään, pörröisillä hiuksillaan, hymyllään ja kaikilla mahdollisilla edesottamuksillaan.


T – Tulevaisuus. En jaksaisi millään odottaa sitä, en niin läheistä kuin kaukaisempaakaan.

U – Uusi Sherlock. Koska S ja H olivat jo varattuja niin piti vähän soveltaa… Tykkään kovasti Sherlock Holmes –novelleista, elokuvista ja TV-sarjoista ja erityisesti BBC:n moderni versio etsiväneron seikkailuista on sellainen, josta vaan ei voi olla pitämättä. Puhdasta neroutta ja sieluparan raiskaamista.

V – Vuohenjuusto. Salaateissa, broiskun kera, pastassa. I just love it.

W – Willu. Tällä nimellä monet tuntevat meiksin, erityisesti keikkapiireissä ja netissä tämä nimi on valloillaan. Ne jotka useimmiten käyttää tätä nimeä tai joiden odotan käyttävän sitä, saattavat aiheuttaa mulle pienehkön wtf –momentin jos erehtyvät käyttämään ristimänimeäni.

X – X. Rasti, jonka olen merkinnyt ajatusteni karttaan määränpääkseni.

Y – Ystävät. Kliseinen valinta ehkä, mutta täyttä totta. Ystävät ovat niitä, joiden kohdalla ratkaisee laatu eikä määrä. On ihanaa todeta, että omani ovat yksiä riemuidiootteja urpoja joiden kanssa on aina hauskaa ja jännää.

Z – Zombi. Se fiilis keikan jälkeen.

Å – Åbo eli Turku aka meiksin syntymäkaupunki.

Ä – Ääni. Musiikki on lähtöisin äänestä, enkä voisi elää ilman sitä. Kuulo on aisti, josta viimeisenä luopuisin.

Ö – Ööö. Kuinkahan usein tämä on meiksin suusta kuultu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti