Sivut

sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Tassunjäljet näytille

Jee, kokeilin vihdoin tehdä blogin ulkoasusta vähän mielenkiintoisempaa, mutta enpä oikein tiedä onnistuiko tuo. Olen jotenkin liian ylpeä käyttämään noita valmisprofiileita, kun kenellä tahansa voi olla samanlainen. Toisaalta olen itse täys käpy tietokoneiden kanssa ja patalaiska, niin en oikein osaa tehdä mitään itse... Yritin kuitenkin ja kai tuo nyt ihan jees on aikani tapeltua. En koe olevani mikään superpiirtäjä, mutta selailin kansiosta muutaman kuvasen joihin olen erityisen tyytyväinen ja iskin tuohon sivulle rullailemaan. Ei ehkä mikään palkinnon arvoinen suoritus, mutta ainakin persoonallisempi ja mieleenjäävempi kuin vanha kokomusta. Tällä mennään ainakin toistaiseksi.

Pitäisikö tässä merkinnässä olla jotain asiaakin? Ei mulla mitään kehittävää oikeastaan tähän hätään ole, joten tarjoilen teille 15 random Willu-faktaa.

1. Rakastan persoonallisia ja erikoisia nauruja. Jos ihmisellä on tällainen nauru, sitä vain jää kuuntelemaan ja hyvä mieli tarttuu helposti itseenkin.

2. Rakastan outoja ja rumia tapetteja. Asuntoa etsiessä tuli aina välillä törmänneeksi ties minkälaisiin kammotuksiin ja aina kun sellainen sattui kohdalle koin rakkauden ja henkisen orgasmin makoisan yhdistelmän.

3. Olen helposti tossutettava. Vähän koiranpentukatseita ja suunsupisteluja niin leivon sulle vaikka kakun ja hieron jalkoja siihen päälle.

4. Otan tv-sarjat ja elokuvat piirun verran liian vakavasti. Lukemattomia ovat kerrat, kun olen surullisten kohtausten jälkimainingeissa eristäytynyt nurkkaan itkemään ja kiduttamaan itseäni surullisella musiikilla, joka palauttaa mieleeni nuo karvaat ruudulla nähdyt hetket.

5. Kammoan sosiaalisia tilanteita. Kaverit eivät tätä välttämättä allekirjoita koska läheisten mukanaolosta ammennan voimaa myös itseeni eikä tämä piirre pääse juurikaan esille, mutta annas kun pitäisi tehdä jotain yksin. Hikoilen ja vapisen ja toisinaan jopa jätän jotain tekemättä, koska kammoan niin perkeleesti. On sitten niitä parempiakin päiviä kun osaan käyttäytyä ihan normaalisti, mutta vastapainoksi on taas päiviä kun en haluaisi edes poistua omasta kolostani ihmisten ilmoille.

6. Ainoan poikkeuksen edelliseen tarinaan tekevät keikat. Keikoille jonottaessa puhun ventovieraiden ihmisten kanssa ja olen kuin kotonani ihmispaljoudessa, jossa normaalisti tuntisin oloni ahdistuneeksi ja turvattomaksi.

7. Ehkä n. 6 vuotta sitten aloin käyttää netissä taiteilijanimeä Willy McCrow. En oikeastaan koskaan ajatellut juurruttaa nimeä netin ulkopuolelle, mutta pyllyparini Roxx väänsi Willyn muotoon Willu ja käyttää sitä edelleen jatkuvasti ja yrittää myös parhaansa mukaan pitää huolen, että kaikki yhteiset tuttumme käyttävät sitä myös.

8. Olen huono riitelemään. Monet ovat sitä mieltä, että riitely puhdistaa ilmaa ja olen osittain samaa mieltä, mutta en vain kykene siihen. Riidoista jää aivan törkeän paha mieli enkä edes suuttuneena halua loukata läheisiäni. Saatan kuitenkin välillä möläyttää typeryyksiä ilman konfliktitilanteitakin, joita sitten kadun myöhemmin.

9. Olen aivan käsittämätön urpo mitä liikuntaan tulee. Ainoastaan uimisessa voin sanoa olevani kohtalaisen hyvä.

10. Rakastan kirjoittamista, mutta olen myös hirveän itsekriittinen enkä luota omiin teksteihini enkä niistä saamaani palautteeseen.

11. Aamuni ei lähde kunnolla käyntiin ilman kahvia. Jos väkisin yritän olen pohjattoman väsynyt ja jossain vaiheessa voi tulla myös päänsärkyä tai muutoin huono olo.

12. Vihaan puhelimessa puhumista enkä koskaan soita kenellekään ellei sitten ole jotain tärkeää asiaa. Läheistenkään kanssa en mielelläni puhelimessa juorua, mutta annas kun pitäisi soittaa jokin virallisempi puhelu niin se se vasta hirveää onkin.

13. Ensimmäiset korvalävistykset sain ollessani 2-vuotias. Kyseessä ei ole tapaus "äiti päätti hankkia tytölleen korvikset" vaan päätin asiasta itse ja jotenkin ihmeessä sain myös äidin suostumaan.

14. Tykkään käpertyä mahdollisimman pieneen asentoon ja vetää peiton leukaan asti nukkuessani.

15. Olette ehkä huomanneetkin, että puhuttaessa Michael Monroe -bändistä käytän sanaa "Makkoset". Juttu lähti joskus kauan sitten jostain mun ja Roxxin spekulaatiosta Michaelin lempinimemä käytetystä Makkonen -termistä joka on yleisessä käytössä myös suomalaisena sukunimenä. Jompi kumpi sitten lähti vitsillä heittelemään Steve Makkonen, Sami Makkonen jne settiä. Got it? No ei sitten.

1 kommentti:

  1. Huomasinpa muuten, että noi kuvat hyppelee ittekseen miten sattuu vaikka miten muuttaisin asetuksia >:(

    VastaaPoista