maanantai 10. joulukuuta 2012

Willun joulukalenteri: 10. luukku

Hei rakkaat turjakkeet, on taas uuden Willu joulukalenterin luukun vuoro. Yhtä sun toista hommaa tässä ja pitäisi tehdä huominenkin luukku valmiiksi, joten päätin täyttää satunnaisesti netistä bongaamani jouluaiheisen gallupin. Haastaan muutkin täyttämään omissa blogeissaan!


1. Mitä haluat/toivot lahjaksi? 
Eipä taida olla mitään erikoisempia toiveita tälle vuodelle, sain jo yhden aivan ihanan lahjan ja vanhemmilta saan suuren joulu/synttärilahjan jota olen odottanut kymmenisen vuotta. Toki olisi ihan jees löytää Steve tuosta oven takaa jouluaamuna...

2. Lempijoululaulusi?
Nissepolkka! Ihanan sekopäinen rallatus ja päät irti kivasti.

3. Ketä muistat jouluna ja miten?
Niitä jotka on muistamisen arvoisia. Lahjojen osto jää tältä vuodelta enimmäkseen väliin, mutta... Voin ajatuksissani muistaa kaikki pupsukoitani. Saatan antaa rahaa mahdollisesti johonkin kai ehkä.

4. Pidätkö joulusta?
Joulu on ihanaa odotuksen ja rauhoittumisen aikaa, joka tuoksuu herkuilta ja jona on aikaa omistautua läheisilleen. Tykkään joulusta kyllä paljon, mutta se suunnaton riemu jonka siitä mukulana sai on jo karissut.

5. Onko sinulla jouluperinteitä?
Ei oikeastaan mitään ihmeempiä. Yleensä vuorovuosina ollaan joko jossaa reissussa perheen kanssa tai sitten mennään mammalle syömään ja sen jälkeen vanhempien luo availemaan joululahjoja.

6. Uskotko joulupukkiin?
Totta kai! Mä jopa tiedän miten joulupukki ehtii joka kotiin jakamaan lahjat, nännännää.

7. Oletko esittäny jouluna joulupukkia tai -muoria?
En ole, mutta voisi olla ihan nastaa joskus.

8. Missä vietät joulun?
 Jouluaaton hengaan todennäköisesti Pasilassa, mutta joulupäivänä hengaan lentokoneessa. Suck it, losers!

9. Mikä olisi paras joululahja?
 Hmm... Steve Conte?

10. Tykkäätkö jouluruo'ista? Lemppareita?
Jouluruoka on ihan jees kerran tai pari vuodessa, mutta sitten kun syö sitä saakutin monta kertaa ja ravaa oman perheen joulupöydän lisäksi myös pikkujouluissa sun muissa kissanristiäisissä syömässä sitä samaa sapuskaa niin sitten alkaa jo tursota korvista ulos. Joulutortut on parasta. Jos suolaisista pitää valita niin savustettu lohi ja perunalaatikko.
11. Parasta joulussa?
 Yleisesti se tunnelma.

12. Jos saisit tehdä jouluna YHDEN hyvän teon. Mikä se olisi?
Hankala kysymys. Kuinka mahdoton tämä saa olla? Se, että edes sen yhden päivän kaikilla olis ruokaa ja lämmin ja hyvä olla jne. Tuntuu jotenkin tekopyhältä puhua aina joulurauhasta ja muusta sellaisesta kun tietää, että jossain päin maailmaa jollakin on asiat retuperällä. Jos pitäisi olla jotain maanläheisempää niin antaisin varmaan mammuttisen ruokapaketin johonkin löytäeläinkotiin tai jotain. Hitto, en mä tiedä.

13. Joulun ehdoton herkku?
 Joulutortut ja konvehdit!

14. Miten valmistelet joulua?
 En mitenkään ihmeemmin, mietin mitä leffoja sitä kattelis jouluaattona ja kirjottelen tänne kaikkea shaibaa.

15. Voisitko viettää joulun esim. Hawaijilla, tietäen kuitenkin että Suomessa olisi lunta?
 Totta kai, ei mulla oo tän asian kanssa mitään ongelmaa. Aina kun mä olen itse lähtenyt etelään jouluksi, toivon silti Suomeen lunta. Se ei ole multa mitenkään pois ja Suomessa joulun kuuluu olla valkoinen, vaikka mä en olisikaan siitä nauttimassa.

16. Jos saisit päättää kenen kanssa viettäisit joulun niin kuka se olisi?
 Kuten eräässä aikaisemmassa luukussa jo mainitsin, niin haluaisin joskus viettää joulua kaveriporukalla perinteisen sukulaisten kanssa hengaamisen sijaan. En sitten vaan tiedä, moniko muu tästä innostuisi.

17. Stressaatko joulusta? Ostoksista ym..?
 Yleensä olen stressi perseessä jo marraskuussa, mutta tänä vuonna otan lunkisti. Tänä vuonna stressi ei kuulu kuvioon vaan rauhoitun, niin kuin jouluna kuuluu. Okei kyllä mua jotkut asiat nytkin stressaa, mutta niillä ei juurikaan ole tekemistä joulun kanssa.

18. Pitäisiko joulun olla useammin?
 Ei? Mikä hiton järki siinäkin olisi jos olisi toinen joulu tyyliin keskellä kesää? Pointti oli taas missä? Eli ehdoton ei.

19. Missä haluisit viettää joulun jos saisit päättää?
 Lapissa voisi olla aika kivaa viettää joulu. Tai sitten jossain isossa kaupungissa, vaikka New Yorkissa. Joo, New York olisi sika cool.

20. Leivotko jouluisin?
 Jepulis. Pipareita varsinkin, aika pitkälti sen naminam taikinan takia. Yritän oikeastaan keksiä jotain uusia reseptejä, joita voisi tänä vuonna kokeilla perinteisten pipareiden ja joulutorttujen lisäksi. Jos on ideoita, saa heitellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti